O nama

Naša vizija

Hrvatsko tržište rada postaje „all inclusive” tržište, tržište koje je fleksibilno za sve suidonike i koje je umreženo i konkurentno kvalitetom na europskoj razini. Institut za razvoj tržišta rada, bogatim iskustvom i svestranim djelovanjem, predstavlja inkubator za integriranje usluga i za umrežavanje sudionika na tržištu rada te za promociju ulaganja i inovacija za razvoj ljudskog kapitala u Hrvatskoj i Europi.

Naš pristup

Vjerujemo da je jedino zajedničkim radom i multisektorskim pristupom moguće omogućiti ljudima da kvalitetno rade i doprinose razvoju svog društva. Zato smo kroz Institut za razvoj tržišta ostvarili suradnju s mnogim organizacijama iz javnog, civilnog i privatnog sektora na razvoju tržišta rada što je dovelo do više od 50 realiziranih projekata od kojih svaki dovodi do pozitivnog utjecaja na razvoj tržišta rada.

Upoznaj IRTR tim

Boža Alajbeg Malčić

voditeljica projekata

Boža vodi cjelokupni tim IRTR-a i projekte financirane iz fondova EU.

Antonio Matković

glavni tajnik

Antonio je jedan od osnivača IRTR-a te radi na razvoju projekata i suradnje s ključnim dionicima na tržištu rada u Hrvatskoj i regiji.

Maja Boljkovac

Specijalistica za računovodstvo i financije

Maja se bavi financijama i u IRTR-u je zadužena za poslove računovodstva i financijsko praćenje projekata. 

Daria Kireta

Voditeljica projekata

Daria upravlja projektima koji su financirani iz Europskog socijalnog fonda i surađuje s organizacijama civilnog društva u različitim područjima. 

Ivana Malivuk

Suradnica za savjetodavni rad s korisnicima

Ivana provodi individualna karijerna savjetovanja i edukacije mekih vještina te radi na istraživanjima i evaluacijama na tržištu rada. 

Dario Galešić

Savjetnik za tržište rada

Dario se bavi istraživanjima i evaluacijama te provodi edukacije iz područja upravljanja karijerom.