Povecaj slova Smanji slova Normalni prikaz Kontrastni prikaz

Započelo istraživanje o kompetencijama zaposlenika u turizmu

Istraživanja se provode u sklopu projekta EduTurizam koje ja financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Više o projektu pročitajte ovdje

Poslodavci, istražujemo i zanima nas koje opće i specifične kompetencije KUHARA i BARMENA smatrate potrebnima kod vaših djelatnika, na koji ih način pripremate za posao, što smatrate da Vam je najteže prinaći kod budućih djelatnika.

 

Ispunite upitnik ovdje

 

Posloprimci, o čemu ovisi gdje ćete ići odraditi sezonu – što utječe na Vaš odabir? Što očekujete od budućeg poslodavca? Razmišljate li o zapošljavanju u turizmu kao sezonskom ili stalnom zaposlenju? Jeste li zainteresirani sudjelovati u obrazovanju za kuhara, barmen – što bi Vas privuklo da se uključite u program obrazovanja odraslih u ovim zanimanjima?

 

Odgovorite na nekoliko pitanja i ispunite upitnik ovdje.

 

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju.

 

*Projekt EduTuriZaM je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Diopter otvoreno učilište s partnerima Arena Hospitality Group d.d. i Institut za razvoj tržišta rada. Cilj je povećati zapošljivost 40 nezaposlenih osoba u sektoru turizma i ugostiteljstva kroz obrazovne programe za kuhara, barmena - baristu i senior animatora te unaprijediti kompetencije predavača i mentora partnera. Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Diopter otvorenog učilišta. Više informacija dostupno je ovdje.