Povecaj slova Smanji slova Normalni prikaz Kontrastni prikaz

Održan treći PIIP Forum Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba

Treći PIIP Forum LPZ-a Zagreb održao se 5. i 23. svibnja 2017. godine u Tribini Grada Zagreba. Ovaj Forum stavio je naglasak na razvoj projekata iz područja razvoja ljudskih potencijala i lokalnog tržišta rada i bio je usmjeren na trenutno otvoreni natječaj iz Europskog socijalnog fonda „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ (http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1380)

 

PIIP je skraćenica od projekti-intervencija-implementacija-partnerstvo, dakle pristup koji omogućava lokalnim dionicima stručnu podršku za razvoj projekata financiranih iz EU fondova.

 

Na Forumu su sudjelovali članovi LPZ-a Zagreb, predložili svoje projektne ideje, okupili potencijalne partnere i zajedno uz podršku stručnjaka iz ODRAZ-a i IRTR-a razvili osnovne projektne koncepte. Razvijeni projekti usmjereni su na provedbu mjera Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba 2017. – 2020.

 

Drugog dana Foruma, sudionici su detaljno analizirali uvjete gore navedenog natječaja te analizirali usklađenost svojih projekata sa uvjetima natječaja i SRLJP Grada Zagreba.