Povecaj slova Smanji slova Normalni prikaz Kontrastni prikaz

Zatvoren je natječaj za Nagradu "ključnarazlika"

Natječaj je zatvoren 02. travnja. Tekst natječaja možete pogledati niže. 

________________________________________________________________________________

 

Od  07. ožujka je otvoren natječaj za dodjelu Nagrade "ključnarazlika - za raznolikost u ljudskim potencijalima" namijenjene poslodavcima koji potiču raznolikost ljudskih potencijala.  

 

Nagrada se dodjeljuje drugu godinu za redom i ima za cilj prepoznati, istaknuti i nagraditi poslodavce s pozitivnim praksama u uključivanju različitih skupina u svoj radni kolektiv te poslodavce usmjerene na postizanje raznolikosti ljudskih potencijala, bilo da se radi o konkretnom projektu ili procesu zapošljavanja, bilo da se promatra općenito. Projekt Nagrade ove godine razvijaju i provode Institut za razvoj tržišta rada, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, UNDP Hrvatska i Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Vlade Republike Hrvatske.

 

Nagrada, koja se ove godine dodjeljuje uz pokroviteljstvo Ministarstva rada i mirovinskog sustava, se dodjeljuje u sljedećim kategorijama:

  • ravnopravnosti spolova
  • dobne ravnopravnosti
  • ravnopravnost osoba s invaliditetom

 

Natječaj je otvoren do 28. ožujka a sve informacije o procesu prijave  možete naći ovdje

 

Ovim putem pozivamo poslodavce da se prijave na natječaj i time procjene prisustvo različitosti u svojoj organizaciji kao i usporede svoje prakse  sa svjetskim trendovima.